صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          09/10/99          11:22
    عنوان خبر : آموزش
  خلاصه خبر :   اطلاعیه امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی
پیرو اطلاعیه های قبلی و مصوبات شورای آموزشی مؤسسه دانشستان نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال اوّل سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به شرح ذیل اعلام می گردد:
۱- تاریخ شروع امتحانات نیمسال اوّل سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹  از روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵  می باشد، لذا ضرورت دارد دانشجویان محترم پس از تسویه بدهی و دریافت کارت آزمون مطابق با تاریخ و ساعت امتحان سر جلسه آزمون برخط (آنلاین) باشند. لازم به ذکر است از روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ دریافت کارت آزمون فعال می گردد.
2- در صورت عدم تسویه بدهی، امکان دسترسی دانشجو جهت ارسال پاسخنامه برای استاد غیر ممکن است.
3- عدم حضور در جلسه آزمون آنلاین به منزله نمره صفر در آن درس می باشد.
4- ملاک تاریخ و ساعت آزمون پایانی نیمسال، کارت ورود به جلسه آزمون می باشد.
5- دانشجویان گرامی برای ورود به جلسه آزمون می بایست راس ساعت طبق کارت ورود به جلسه، (سر کلاس استاد از طریق لینک های تعریف شده برای کلاس ها که طی ترم تحصیلی معین گردیده بود)، سر جلسه آزمون حاضر شوند.
6-  کلیه دروس برای کلیه رشته ها  تحت سیستم آموزش مجازی لحظه نگار، راس ساعت و تاریخ مقرر مطابق با کارت آزمون برگزار می گردد. دانشجویان موظف هستند راس ساعت سرجلسه آزمون بر خط (آنلاین) شرکت نموده و پاسخ سوالات را به صورت فایل عکس در همان سامانه برای استاد مورد نظر ارسال نمایند.
7-  دانشجویان موظف هستند به سوالات پاسخ داده و ظرف مدت زمان تعیین شده پاسخنامه را با درج شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی، نام درس و امضا، برای استاد ارسال نمایند.
8-  لینک کلیه استادان  در صفحه اصلی سایت به آدرس (sdi.ac.ir)، کانال تلگرامی خبر دانشستان به آدرس
 (https://t.me/Institutedaneshestan)
کانال واتس آپ خبری دانشستان به آدرس (https://chat.whatsapp.com/HgM6uMrxp8fAPOf3JlN5aS)
موجود می باشد.
9-  دانشجویان گرامی می توانند در صورت هرگونه سوال یا مشکل در روزهای دوشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۳ با شماره تلفن (08642341156 واحد آموزش)، شماره تلگرامی  (09308432044)، آدرس ایمیل (amir.kh.mahd@gmail.com)  ارتباط برقرار نموده و از راهنمایی های لازم بهره گیرند.
10- قبل از شروع کلیه امتحانات طی اطلاعیه قبل در سامانه لحظه نگار نحوه دریافت سوال و ارسال پاسخنامه به صورت یک وبینار آنلاین خدمت شما ارائه می گردد.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :  امیر خسروی مهد