تاریخ خبر :          18/10/99          8:42
    عنوان خبر : اطلاعیه تکمیلی امتحانات پایانی نیمسال اول سال 1400-1399
  خلاصه خبر :   اطلاعیه تکمیلی امتحانات پایانی نیمسال اول سال 1400-1399

اطلاعیه تکمیلی در خصوص برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اوّل سال تحصیلی ۱۳۴۰۰-۱۳۹۹:
با سلام. با توجه به درخواست اکثریت دانشجویان در کلیه مقاطع به اطلاع می رساند
۱)کلیه امتحانات همزمان در سیستم لحظه نگار و گروه های واتس آپ هر رشته به طور مجزا برگزار می گردد.
۲)سوالات امتحانی راس ساعت مقرر مطابق با تاریخ و ساعت کارت آزمون، در گروه یا کانال واتس آپ رشته و سیستم لحظه نگار توسط استادان بارگزاری می گردد.
۳) دانشجویان پس از دریافت سوال، طی مدت زمان تعیین شده به سوالات پاسخ داده و پاسخنامه را با درج نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام استاد، نام درس و امضا به پی وی استاد ارسال می نمایند.
۴)درصورت عدم تسویه بدهی امکان دریافت کارت ورود به جلسه وجود ندارد.
۵)دانشجویان برای دریافت کارت ورود به جلسه می بایست با ورود به پروفایل آموزشی خود به آدرس(reg.sdi.ac.ir)، از منوی امکانات، کارت خود را دریافت نمایند.
۶)نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به پروفایل، به ترتیب، شماره دانشجویی و شماره شناسنامه می باشد.
در پایان یادآور می شود، در صورت هرگونه سوال یا پرسش، میتوانید در روزهای دوشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۴ با شماره ۰۸۶۴۲۳۴۱۱۵۶ تماس حاصل نمایید. با آرزوی موفقیت برای شما(آموزش دانشستان،۱۳۹۹/۱۰/۱۷

نویسنده خبر :  امیر خسروی مهد