تاریخ خبر :          09/03/98          13:29
    عنوان خبر : كارت آزمون نيمسال دوم 1398
  خلاصه خبر :   قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون میزان بدهی مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل صد هزار تومان می¬باشد. لذا خواهشمند است نسبت به تسویه بدهی خود قبل از شروع امتحانات اقدام فرمایید. زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون در هر نيمسال

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون میزان بدهی مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل صد هزار تومان می­باشد. لذا خواهشمند است نسبت به تسویه بدهی خود قبل از شروع امتحانات اقدام فرمایید. زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون در هر نيمسال تحصيلي، يك هفته قبل از شروع امتحانات مي­باشد از تاريخ 1398/03/09. لازم به ذكر است امتحانات دروس عملي در آخرين هفته آموزشي كلاس­ها توسط استادان هر درس برگزار مي­گردد.

نكته: با توجه به ضرورت تطبيق عكس، عنوان و تاريخ هر درس براي دانشجو، کارت آزمون می باشد و در صورت عدم ارائه كارت آزمون توسط دانشجو، از حضورايشان سرجلسه امتحان ممانعت بعمل مي­آيد.

نویسنده خبر :  امير خسروي مهد