تاریخ خبر :          03/10/98          8:58
    عنوان خبر : کارت آزمون
  خلاصه خبر :   قابل توجه دانشجويان گرامي: جهت دريافت كارت ورود به جلسه آزمون پاياني نيمسال اوّل سال تحصيلي ۱۳۹۹-۱۳۹۸ از روز سه شنبه مورخ 1398/10/10 به پروفايل آموزشي خود مراجعه كرده و پس از تسویه بدهی اقدام به دریافت کارت نمایید.( از قسمت امكانات كارت آزمون خود را

قابل توجه دانشجويان گرامي: جهت دريافت كارت ورود به جلسه آزمون پاياني نيمسال اوّل سال تحصيلي ۱۳۹۹-۱۳۹۸ از روز سه شنبه مورخ 1398/10/10به پروفايل آموزشي خود مراجعه كرده و پس از تسویه بدهی اقدام به دریافت کارت نمایید.( از قسمت امكانات كارت آزمون خود را تهيه نماييد). لازم به ذكر است ملاك شناسايي دانشجو  و تاریخ امتحان كارت آزمون مي باشد. در صورت هرگونه مغايرت يا مشكلات آموزشي با آموزش دانشستان (08642341156)تماس حاصل فرمایید.

نویسنده خبر :  امیرخسروی مهد