تاریخ خبر :          03/04/99          15:26
    عنوان خبر : نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸
  خلاصه خبر :   قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی پیرو اطلاعیه های قبلی و مصوبات شورای آموزشی مؤسسه دانشستان نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ به شرح ذیل اعلام می گردد: ۱- کلیه دروس عمومی برای کلیه رشته ها به صورت تستی و تحت سیستم آموزش مجازی

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی
۱- کلیه دروس عمومی برای کلیه رشته ها به صورت تستی و تحت سیستم آموزش مجازی به آدرس class.sdi.ac.ir راس ساعت و تاریخ مقرر مطابق با کارت آزمون برگزار می گردد. دانشجویان موظف هستند راس ساعت سرجلسه آزمون بر خط (آنلاین) شرکت نموده و پاسخ سوالات تستی را به صورت پیام در همان سامانه ارسال نمایند.
۲- با توجه به اینکه برخی از دروس به پیشنهاد استادان، از طریق واتس آپ و تلگرام برگزار می گردد، لذا ضرورت دارد دانشجویان پس از دریافت سوال از طریق کانال یا گروه مشخص شده توسط استاد، به سوالات پاسخ داده و ظرف مدت زمان تعیین شده پاسخنامه را با درج شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی، نام درس و امضا، برای استاد ارسال نمایند.
۳- کلیه کانال های تلگرامی مربوطه استادان و آدرس سایت آموزش مجازی در صفحه اصلی سایت به آدرس (sdi.ac.ir) و کانال خبر دانشستان به آدرس
(https://t.me/Institutedaneshestan)
موجود می باشد.
۴- دانشجویان گرامی می توانند در صورت هرگونه سوال یا مشکل در روزهای دوشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۴ با شماره تلفن (۰۸۶۴۲۳۴۱۱۵۶ واحد آموزش)، شماره تلگرامی (۰۹۳۰۸۴۳۲۰۴۴)، آدرس ایمیل (amir.kh.mahd@gmail.com) ارتباط برقرار نموده و از راهنمایی های لازم بهره گیرند.
۵- در پایان به اطلاع می رساند تاریخ شروع امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ از روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۰ می باشد، لذا ضرورت دارد دانشجویان محترم پس از تسویه بدهی و دریافت کارت آزمون مطابق با تاریخ و ساعت امتحان سر جلسه آزمون برخط (آنلاین) باشند. لازم به ذکر است از روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۴ دریافت کارت آزمون فعال می گردد.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :  امیر خسروی مهد